Coloring - TiranaXXL

nëntor, 2020

enj19nën(nën 19)18:00die20dhje(dhje 20)20:00ColoringEkspozite(nëntor 19) 18:00 - (dhjetor 20) 20:00 Gallery 70 Contemporary Art, Toptani Shopping Center Organizatori: Gallery 70 Contemporary Art Kategoritë e eventeve:Art/Kulturë,EkspozitëLive Now

Detajet e eventit

Opening event of the solo exhibition.
The exhibition will be running in hybrid format from November 19 to December 13, 2020

Dita / Ora

Nëntor 19 (E enjte) 18:00 - Dhjetor 20 (E diel) 20:00

Vendi

Gallery 70 Contemporary Art

Toptani Shopping Center

Organizatori

Gallery 70 Contemporary ArtGallery70 ekspozon art modern dhe bashkëkohor, me ambicien që të shndërrohet në një hapësirë arti ku prezantohen koncepte krijuese për admiruesit e artit apo vizitorët e rastësishëm. Një përqasje e re, dinamike dhe tërheqëse, ku gjithkush mund të zbulojë , të hulumtojë, të zotërojë dhe të dashurojë artin, sepse arti është unik, është një dhuratë perfekte, është për cilindo, është magjik, pasionant dhe i vërtetë ! ART IS TIMELESSartgaleri70@gmail.com Toptani Shopping Center

Rishikimet e eventit

Nuk ka asnjë rishikim për këtë ngjarje

X
X
X
X