dhjetor, 2019

Ky është një event i përsëritur

shtu07dhje(dhje 7)10:30die19jan(jan 19)12:05Biletë për Polin e VeriutTeater(dhjetor 7) 10:30 - (Janar 19) 12:05 ArTurbina Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Më shumë

Detajet e eventit

Bitetë për në Polin e Veriut

Xho është një djalë që sapo ka filluar të humbasë besimin në magjinë e Krishtlindjes. Mbrëmjen në vigjilje të Krishtlindjes sheh një tren në dhomën e tij. Hipën në tren së bashku me disa fëmijë të tjerë dhe nisen në një udhëtimi plot me aventura për të takuar Babagjyshin e Krishtlindjeve. Në Politn e Veriut ai përzgjidhet për të marrë dhuratën e parë të Krishtlindjes nga Babagjyshi i cili i tregon për këtë dhuratë që e kuptojnë vetëm ata që besojnë. Një histori që flet mbi besimin, dashurinë dhe të qenurit bashkë gjatë momenteve të rëndësishme. Një shfaqje plot muzikë, kërcime, të qeshura dhe argëtim. Ju ftojmë të prisni nje biletë magjike për në Polin e Veriut. Mos harro, Krishtlindjet janë brenda zemrës tënde!

Dita / Ora

Dhjetor 7 (E shtunë) 10:30 - Janar 19 (E diel) 12:05

Vendi

ArTurbina

Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania

Organizatori

Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"


Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X