Skip to content

Ky është një event i përsëritur

AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA II

enj26tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

Detajet e eventit

Ju ftojmë të zbuloni zhvillimet më të avancuara në industrinë e automobilave dhe të përjetoni eksitimin e teknologjisë dhe inovacionit më të fundit në edicionin e dytë të Panairit të Automotive Albania, nga 26 tetori deri më 29 tetor 2023 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

Automotive Fair Albania II është një mbledhje e shumëpritur që ofron mundësi të reja investimi dhe bashkëpunimi, duke bashkuar liderët e industrisë së automobilave, operatorët vendas dhe ndërkombëtarë, sipërmarrësit inovativë të rinj, dizajnin e automobilave, teknologjinë dhe modernitetin, entuziastët e motorsportit dhe nostalgjinë e automjeteve historike. shfaqje artistike dhe argëtuese, duke çuar në një përvojë të paharrueshme për të gjithë pjesëmarrësit.

Dita / Ora

(E enjte) 20:45

Vendi

Pallati i Kongreseve

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

27/10/2023 20:4528/10/2023 20:4529/10/2023 20:45

Organizatori

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë

Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes është një institucion shtetëror. Misioni i Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes është të ndihmojë dhe të mbrojë sipërmarrjen private, që ushtron aktivitetin në Republikën e Shqipërisë, si dhe të promovojë bashkëpunimin ndërinstitucional në funksion të përmirësimit të shërbimeve publike ndaj sipërmarrjes, nëpërmjet krijimit të një klime dhe mjedisi mbështetës për sipërmarrjen.
https://www.sipermarrja.gov.al/

Më shumë

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Institucion shtetëror
https://www.infrastruktura.gov.al/

Më shumë