Skip to content

Ky është një event i përsëritur

ART NË NATYRË

shtu02shta11:00shtu12:00ART NË NATYRËKategoritë e eventeveArt/Kulturë

Detajet e eventit

Bashkohuni me ne për një sesion arti në natyrë!

Do të pikturojmë lule qershie dhe fruta të ndryshme. Do të ketë muzikë dhe një lojë me tullumbace për të përfunduar seancën.

Për fëmijët nga 6 muaj deri në 12 vjeç. Aktiviteti zhvillohet pranë Pagodës Kineze çdo të shtunë.

Ora 11:00. Shihemi atje !

Dita / Ora

(E shtunë) 11:00 - 12:00

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

07/10/2023 11:00