korrik, 2021

Ky është një event i përsëritur

shtu03korr(korr 3)09:00shtu28gush(gush 28)12:00Art CraftsTe tjera09:00 - (gusht 28) 12:00 Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë Kategoritë e eventeve:Të tjera

Detajet e eventit

Luaj dhe mëso!
Vizatimi, piktura, ngjitja, krijimi dhe artizanimi janë mënyra të mira për zhvillimin e mendjes te fëmijët e vegjël.
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me G-Art Kids organizojnë aktivitetin Art Crafts, çdo fundjavë, përgjatë muajve korrik – gusht, tek Parku i Liqenit Artificial, në orën 09:00.

Dita / Ora

Korrik 3 (E shtunë) 09:00 - Gusht 28 (E shtunë) 12:00

Vendi

Parku i Madh i Liqenit të Tiranës

Liqeni Artificial

Organizatori

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

X
X