Skip to content

Ky është një event i përsëritur

ANNOTAZIONI VIDEO

mar19shtaGjatë gjithë ditësANNOTAZIONI VIDEOKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Të tjera

Detajet e eventit

Ja dhe kalendari për vitin 2023 të përmbjedhjes videoart

19.09.2023 – Filippo Berta

19.10.2023 – Andrea Mastrovito

22.11.2023 – Lori Lako

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E martë)

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

19/10/202322/11/2023

Organizatori

Agjencia e Industrisë Kreative

AIK është një institucion në varësi të Bashkisë Tiranë, që mundëson zhvillimin dhe nxitjen e kreativitetit.
Bashkia Tirane

Më shumë