Skip to content

Ky është një event i përsëritur

AFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIM

mër13dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair

Detajet e eventit

Konkursi Kombëtar për të diplomuarit gjatë vitit të fundit shkollor 2022-2023, në Arsimin e Mesëm Profesional, Drejtimi Hoteleri Turizëm do të zhvillohet gjatë Edicionit të 8-të të Konkurseve Kombëtare, në kuadër të projektit Vet2Vet Albania, bashkëfinancuar nga Erasmus+ dhe zbatuar nga një konsorcium i AlbanianSkills-National Association for Skills Competitions (NASC):

-SEPR
-EfVET
-Ministria e Financave dhe Ekonomisë
-Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz
-Shkolla Hoteleri-Turizem
-Apro Formazione
-Build Green Group Albania

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E mërkurë)

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

14/12/202315/12/2023

Organizatori

Expocity Albania

Struktura me moderne ne Shqiperi, e projektuar dhe e kuruar në çdo detaj per organizimin e Panaireve, Ekspozitave dhe Eventeve masive
+355 66 209 0070 Autostrada Tiranë-Durrës

Më shumë