Skip to content

Venue Club

Venue Club ka historikun e tij per evenimentet dhe koncertet nder vite , sivjet me administrimin e ri do te jete me performanca Live, Orkestra dhe kengetare qe kane performuar kudo.

+355 67 333 6661

Rruga Sadik Petrela

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente