Skip to content

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Misioni i Qendrës Kulturore “Tirana” është të pasurojë, edukojë dhe argëtojë në mënyrë gjithëpërfshirëse publikun në mbarë territorin e Tiranës, me anë të eksperiencave artistike, të cilat promovojnë vlerat më të mira kombëtare dhe botërore.

+355 67 227 0668

Rruga Ded Gjo Luli

Më shumë

Evente nga ky organizator

dhjetor

pre02dhje19:00pre21:00EmmigrantëtKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu03dhje11:00shtu13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die04dhje11:00die13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu10dhje11:00shtu13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die11dhje11:00die13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu17dhje11:00shtu13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die18dhje11:00die13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu24dhje11:00shtu13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die25dhje11:00die13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu31dhje11:00shtu13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

Janar

die01jan11:00die13:00Tullumbaci i kuq – Teatri MetropolKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër