Skip to content

Moving City Outdoor Festival

Sot, MOVING CITY zhvillohet së bashku me çdo ëndërrimtar, duke përqafuar festimin e dallimeve tona brenda një qyteti më të gjallë, gjithëpërfshirës dhe unik. Me formacione të kuruara me kujdes dhe efekte vizuale mahnitëse, Moving City i shndërron qytetet në qendra rrezatuese ku njerëzit bashkohen dhe humbasin veten në tinguj dhe pamje.

Premiera e vitit të kaluar Moving City u bekua me një gëzim 5-orësh nga Solomun – një nga personazhet më ikonë në skenën e muzikës elektronike. Pa dyshim një pikëçuditëse për një rishtar në festival dhe padyshim një pikë kryesore në ditarin e kaluar të verës së Tiranës.

Në 23 shtator, në sheshin kryesor të Tiranës – PARKU EUROPA, QYTETI LËVIZSHËM do ta kthejë kryeqytetin tonë në një vend për t’u eksploruar dhe për të sfiduar veten në ritme të reja. E rrethuar me monumente në zhvillim, kjo do të jetë me siguri një ditë me entuziazëm ngjitës, me legjendarin Sven Väth – një përhapës i vërtetë i një tingulli fantastik të pazbuluar, një gjenerues lëvizjesh, një pjesë e kulturës moderne bashkëkohore, një udhëtar në kohë si shumë prej nesh, energjia e të cilit mishëron në mënyrë të përkryer shpirtin e qytetit në lëvizje. Atë natë, ne do të festojmë fuqinë e ëndrrave tona. Ato janë reale dhe kanë fuqinë për të formësuar jetën tonë në mënyra të thella.

https://moving-city.com/

Sheshi Skënderbej

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente