Skip to content

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Institucion shtetëror

https://www.infrastruktura.gov.al/

Evente nga ky organizator

tetor

enj26tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

pre27tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

shtu28tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

die29tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks