Skip to content

Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes është një institucion shtetëror.
Misioni i Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes është të ndihmojë dhe të mbrojë sipërmarrjen private, që ushtron aktivitetin në Republikën e Shqipërisë, si dhe të promovojë bashkëpunimin ndërinstitucional në funksion të përmirësimit të shërbimeve publike ndaj sipërmarrjes, nëpërmjet krijimit të një klime dhe mjedisi mbështetës për sipërmarrjen.

https://www.sipermarrja.gov.al/

Evente nga ky organizator

tetor

enj26tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

pre27tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

shtu28tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks

die29tet20:45AUTOMOTIVE FAIR ALBANIA IIKategoritë e eventeveSport,Talks