Skip to content

Kino Armata

Kino ARMATA është hapësirë publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror.

Më shumë

Evente nga ky organizator

dhjetor

enj01dhjeGjatë gjithë ditësshtu03Art Without Limit International Film FestivalKategoritë e eventeveFestival,Filma,Jashte Tirane

pre02dhjeGjatë gjithë ditësdie04Art Without Limit International Film FestivalKategoritë e eventeveFestival,Filma,Jashte Tirane

shtu03dhjeGjatë gjithë ditëshën05Art Without Limit International Film FestivalKategoritë e eventeveFestival,Filma,Jashte Tirane

die04dhjeGjatë gjithë ditësmar06Art Without Limit International Film FestivalKategoritë e eventeveFestival,Filma,Jashte Tirane