Skip to content

Folie Terrace

Folie Terrace është i njohur si vendi më i mirë, i bukur dhe unik jo vetëm në Tiranë, por në të gjithë Shqipërinë. Edhe pse dominon muzika elektronike dhe House shumicën e netëve, ndonjëherë ka edhe r’n’b dhe pop për admiruesit e këtyre rrymave.

+355 68 609 1668

Rruga Murat Toptani

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente

X
X
X
X
X