Skip to content

Federata Shqiptare e Futbollit

Federata Shqiptare e Futbollit është themeluar më 6 Qershor 1930 dhe është anetare e Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Futbollit (FIFA) prej vitit 1932 dhe e Bashkimit të Shoqatave Europiane të Futbollit (UEFA) prej vitit 1954. Federata Shqiptare e Futbollit është anetare e Komitetit Olimpik dhe organi i vetem kompetent për të organizuar futbollin në territorin e Shqipërise.

marketing@fshf.org.al

Rruga e Elbasanit

Më shumë

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente