Skip to content

Expocity Albania

Struktura me moderne ne Shqiperi, e projektuar dhe e kuruar në çdo detaj per organizimin e Panaireve, Ekspozitave dhe Eventeve masive

+355 66 209 0070

Autostrada Tiranë-Durrës

Më shumë

Evente nga ky organizator

dhjetor

mër13dhje10:00mër16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

mër13dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair

enj14dhje10:00enj16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

enj14dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair

pre15dhje10:00pre16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

pre15dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair