Skip to content

Cinco Cavalli Tiranë

Cinco është vendi ku të gjithë festojnë. Muzika e bukur, atmosfera dhe të ftuarit janë të ndërthurura në mënyrë të tillë që të gjithë pjesëmarrësit të mbeten të kënaqur.

+35 66 555 5555

Rruga Konferenca e Pezës

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente