Skip to content

Bulevard Art Media Institute

Instituti i Artit dhe Medias Bulevard kombinon metodologjinë artistike me median si një mënyrë për të kontekstualizuar narrativat arkivore.

https://bulevard.al/en/

8RJ9+P32, Zogu I Blvd, Tirana 1001, Albania

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente