Skip to content

Ambasada Franceze

Ambasada përpiqet të sigurojë informacione të sakta dhe të përditësuara. Megjithatë, informacionet që përmban kjo faqe jepen vetëm për udhëzim. Ato mund të jenë të paplota, veçanërisht mbi çështjet që lidhen me aktualitetin, dhe nuk përbëjnë një garanci. Qëllimi i tyre është të informojë dhe të ndihmojë përdoruesit e internetit në ecurinë e tyre. Këta të fundit janë të mirëpritur të verifikojnë me personelit të Ambasadës nëse informacione të tjera janë të disponueshme ose të nevojshme. Prandaj, Ambasada nuk mund të mbajë përgjegjësi vetëm në bazë të informacionit të përhapur nga kjo faqe. Përveç kësaj, Ambasada nuk është përgjegjës për disponueshmërinë ose përmbajtjen e faqeve të tjera të jashtme drejt të cilave janë vendosur lidhje.

+355 4 238 9700

Rruga Skënderbej

Më shumë

Evente nga ky organizator

Mars

pre24mar19:00GRUAJA E THYERKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu25mar19:00GRUAJA E THYERKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die26mar19:00GRUAJA E THYERKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër