Skip to content

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) zhvillon, administron, kujdeset per parqet rekreative, kurorat e gjelbra dhe aktivitetet në natyrë e kohe të lirë.

+355 4 240 0723

Rruga 5 Maji

Më shumë

Evente nga ky organizator

Mars

die26mar10:00MARATONË NDËRGJEGJËSUESEKategoritë e eventeveSport,Të tjera