Skip to content

Zone Club

Kosovë

Për vite me rradhe, Zone Club është konfirmuar si vendi më unik për jetë të natës dhe argëtimit në Prishtinë. Me programin, muzikën, artistët dhe performancat që sjell ky klub, synohet të arrihet një nivel i ri në kulturën dhe argëtimin që ofron Prishtina.

Gjatë sezonit veror, Zone Club ofron performanca të ndryshme muzikore nga DJ më të mirë vendor dhe ndërkombëtar, si dhe sjell emrat më të pëlqyer të muzikës moderne shqiptare.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente