Skip to content

Vlorë

Vlorë

Vlora është një qytet bregdetar në jugperëndim të Shqipërisë. Vlora është qyteti i dytë më i madh portual pas Durrësit, me një popullsi afërsisht 200.000 (2013). Ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë, në Detin Adriatik dhe është qendra e Rrethit të Vlorës dhe të Qarkun së Vlorës

Eventet në këtë vendndodhje

nëntor

mar28nën19:30KONCERTI I PAVARËSISËKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Koncert,Muzikë