Skip to content

Venue Club

Venue Club ka historikun e tij per evenimentet dhe koncertet nder vite , sivjet me administrimin e ri do te jete me performanca Live, Orkestra dhe kengetare qe kane performuar kudo.

Eventet në këtë vendndodhje

korrik

shtu02korr22:30AG SHOW @ VENUE CLUB22:30 Venue Club, Rruga Sadik Petrela Organizatori: Venue Club Kategoritë e eventeve:Muzikë,Party

shtu09korr22:30AG SHOW @ VENUE CLUB22:30 Venue Club, Rruga Sadik Petrela Organizatori: Venue Club Kategoritë e eventeve:Muzikë,Party

shtu16korr22:30AG SHOW @ VENUE CLUB22:30 Venue Club, Rruga Sadik Petrela Organizatori: Venue Club Kategoritë e eventeve:Muzikë,Party

shtu23korr22:30AG SHOW @ VENUE CLUB22:30 Venue Club, Rruga Sadik Petrela Organizatori: Venue Club Kategoritë e eventeve:Muzikë,Party

X
X
X
X
X