Skip to content

Tiranë

Tiranë

Tirana ose Tiranë është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë e rrethuar nga Mali i Dajtit në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e Vaqarrit dhe Yzberishtit në perëndim dhe ato të Kamzës në veri.

Eventet në këtë vendndodhje

shtator

shtu30shta10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

tetor

die01tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën02tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mar03tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mër04tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj05tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre06tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

shtu07tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

die08tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën09tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mar10tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mër11tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj12tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre13tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

shtu14tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

die15tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën16tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mar17tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mër18tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj19tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre20tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

shtu21tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

die22tet10:00TIRANA MARATHON 2023Kategoritë e eventeveSport

die22tet10:30ORA E PËRRALLAVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë