Skip to content

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

Sheshi Skënderbej

Teatri Lirik i Operas dhe Baletit, i quajtur sot Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor përbën institucionin më të rëndësishëm në vend që promovon dhe ruan vlerat unike të artit operistik, baletit dhe muzikës folklorike e tradicionale shqiptare.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

Mars

pre24mar11:00DON PASQUALEKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu25mar11:00DON PASQUALEKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

enj30mar19:00FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I KËNGËTARËVE OPERISTIK “MARIE KRAJA”Kategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera

pre31mar19:00FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I KËNGËTARËVE OPERISTIK “MARIE KRAJA”Kategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera