Skip to content

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor

Sheshi Skënderbej

Teatri Lirik i Operas dhe Baletit, i quajtur sot Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor përbën institucionin më të rëndësishëm në vend që promovon dhe ruan vlerat unike të artit operistik, baletit dhe muzikës folklorike e tradicionale shqiptare.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

dhjetor

hën05dhje19:00hën20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën12dhje19:00hën20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre16dhje19:00pre20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj22dhje19:00enj20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë