Skip to content

Teatri "Andon Zako Çajupi"

Korçë

Teatri Andon Zako Çajupi thirret teatri i qytetit në Korçë, i themeluar më 1951 dhe nga viti 1971 ka edhe godinën e teatrit. Sot, godina e teatrit shërben si shtëpi kulturore e artistëve profesionist në jug të Shqipërisë.

Eventet në këtë vendndodhje

qershor

pre09qer19:00GANTRIIS-ZIMMERMANN GUITARKategoritë e eventeveJashte Tirane,Koncert,Muzikë