Skip to content

Sheshi "Nënë Tereza"

Sheshi Nene Tereza ndodhet në fund të Bulevardit Dëshmoret e kombit, duke filluar nga e djathta shihen Presidenca, Akademia e Arteve, Korpusi i Universitetit të Tiranës, Busti i Nënë Terezës, Hotel Sheraton, Rektorati i Universitetit të Tiranës, Muzeu arkeologjik, dhe Pallati i Kongreseve.

Eventet në këtë vendndodhje

korrik

pre01korrGjatë gjithë ditësHelldrift season IIIDrift(Gjatë gjithë ditës: e premte) Sheshi "Nënë Tereza", Sheshi Nënë TerezaKategoritë e eventeve:Sport

shtu02korrGjatë gjithë ditësHelldrift season IIIDrift(Gjatë gjithë ditës: e shtunë) Sheshi "Nënë Tereza", Sheshi Nënë TerezaKategoritë e eventeve:Sport

X
X
X
X
X