Skip to content

Qendra e Artit Agimi

Ish Kinema Agimi

Kinema Imperial Agimi perbehet nga 116 vende, me nje arkitekture te denje per nje salle moderne, ku ne saje te aparaturave te projektimit te filmit, prodhim i vitit 2015 dhe licensuar ne mars 2015, realizohet nje marrje ne parametrat maksimale te zerit (audio) dhe figures (video), ne formatin 2 dhe 3D.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente