Skip to content

Pedonalja

Rruga Murat Toptani

U përurua si pedonale më 10 tetor 2011. Pedonalja “Murat Toptani” si gjurmë rruge ka vlera historike dhe mund të konsiderohet si një galeri natyrore, muzeale dhe historike.

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente