Skip to content

Pallati i Kongreseve

Pallati i Kongreseve

Pallati i Kongreseve u projektua dhe u ndërtua në vitet 80- të si simbol i ideologjisë komuniste dhe shprehje e fuqisë së regjimit totalitar. Konstruksioni i ndërtesës është frymëzuar nga ndërtesa tradicionale e Gjirokastrës,  Beratit dhe kulla e veriut të Shqipërisë. Pallati ka dhe 3 salla më të vogla me kapacitet prej 150, 280 dhe 300 vendesh,  të dizenjuara si ambiente pune  për takime, mbledhje, forume apo ngjarje të tjera si këto.

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente