Skip to content

Libraria Bar

Rruga Ibrahim Rugova, Tiranë 1001

Atmosfera e ngrohtë e këtij vendi i bën mysafirët të ndihen të relaksuar dhe të kalojnë mirë. Shumë njerëz mendojnë se stafi është i lezetshëm në këtë vend. Shërbimi i mrekullueshëm është diçka që vizitorët theksojnë e bazuar në opinionet e tyre, çmimet janë të përballueshme.

Eventet në këtë vendndodhje

dhjetor

hën05dhje20:00hën20:00Afterwork Time – Libraria BarKategoritë e eventeveMuzikë,Party

mar06dhje20:00mar20:00Afterwork Time – Libraria BarKategoritë e eventeveMuzikë,Party

hën12dhje20:00hën20:00Afterwork Time – Libraria BarKategoritë e eventeveMuzikë,Party

mar13dhje20:00mar20:00Afterwork Time – Libraria BarKategoritë e eventeveMuzikë,Party

hën19dhje20:00hën20:00Afterwork Time – Libraria BarKategoritë e eventeveMuzikë,Party

mar20dhje20:00mar20:00Afterwork Time – Libraria BarKategoritë e eventeveMuzikë,Party