Skip to content

Kinema Millennium

Rruga Murat Toptani

International Distribution for Albania eshte kompania e pare shqiptare qe filloi distribuimin e filmave te Hollivudit  ne Shqiperi pas periudhes komuniste. Themeluar ne vitin 1995 I.D.A sh.a manaxhon tashme prej 20 vitesh Kinema Millennium në qytetin e Tiranës. Millennium eshte nje kinema moderne dhe e rehatshme me nje vendndodhje fantastike ne Bulevardin Tiranes, ku gjenden institucionet kryesore te Kultures perfshire Teatrin Kombetar, Akademine e Arteve, Kalane e Tiranes etj.

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente