Skip to content

Cinco Cavalli Tiranë

Sauk,Tiranë

Cinco është vendi ku të gjithë festojnë. Muzika e bukur, atmosfera dhe të ftuarit janë të ndërthurura në mënyrë të tillë që të gjithë pjesëmarrësit të mbeten të kënaqur.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente