Skip to content

Bulevardi i Ri i Tiranës

Bulevardi i Ri

Bulevardi i ri ka një gjerësi prej 70 metrash. Është ndoshta bulevardi më i gjerë në Europë, me korsi biçikletash, me dy korsi makinash në një kah, me trotuare për këmbësorë dhe shumë gjelbërim.

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente