Skip to content

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Kinostudio

Akademia Filmit dhe Multimedias “Marubi” prej vitesh vazhdon të jetë ndër shkollat, e cila për gjithë procesin mësimor që zhvillon është e njohur jo vetëm brenda vendit, por dhe jashtë kufijve shqiptarë.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente