Talks

Në Tiranë ndodh jo pak herë që të organizohen evente të tipit “Talks” nga organizatorë të ndryshëm (TEDx Tirana, Design Overview in Tirana etj.), këtu do ti gjeni këto evente.


Aplikoni Filtra

enj17maj(maj 17)16:45hën21(maj 21)20:30Anglishte BiznesiTrajnim16:45 - 20:30 (21) Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Organizatori: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

hën21maj(maj 21)16:00mar22(maj 22)20:00Ekspertize Ligjore dhe Financiare per SipermarrjenTrajnim16:00 - 20:00 (22) Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Organizatori: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

hën21maj(maj 21)17:00die27(maj 27)20:30Punishtja Arteve PublikeWorkshop17:00 - 20:30 (27) DitArt Organizatori: DitArt

hën21maj18:00hën19:00Letërsia dhe QytetiTalks18:00 - 19:00 Reja Organizatori: Reja.al

enj24maj15:00enj21:00Shifting the spotlight to incredible womenTalks15:00 - 21:00 Destil Hostel

pre25maj(maj 25)15:00shtu26(maj 26)20:00Eco Fashion Show 2018Talks15:00 - 20:00 (26) Tiranë Organizatori: Eco Alternative Arts

mar29maj(maj 29)16:00enj31(maj 31)20:00Reformimi i Burimeve NjerezoreTrajnim16:00 - 20:00 (31) Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Organizatori: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type

TiranaXXL Mobile

Tashme TiranaXXL mund ta mbani gjithmone me vete duke shkarkuar versionin mobile.
Merre në Google Play Merre ne App Store
Nxitoni dhe jini gjithmone te perditesuar me ate cka ndodh ne Tirane.
close-link