Panair


Në periudha të ndryshme të vitit Tirana mirpret një numër të rëndësishëm panairesh që lidhen me fusha të ndryshme si turizmi, bujqësia, ndërtimi, moda, puna, etj. Informohuni në kategorinë “Panair” për panairin e radhës dhe drejtohuni atje për të njohur një treg të ri apo për të zhvilluar njohuritë tuaja!


Aplikoni Filtra

23shku(shku 23)09:0025(shku 25)20:00TEKNO HOTEL EXPO 2018Panair09:00 - 20:00 (25) Pallati i Kongreseve Organizatori: Expocity Albania

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar