Të tjera

“Të tjera” është kategoria e cila përmbledh eventet e kategorive Cirk, Kulinari, Panair, Sport dhe Talks. Këtu eventet janë përmbledhur në një pamje mujore. Mjafton të klikoni mbi ditën e dëshiruar dhe do t’ju shfaqen eventet përkatëse.


Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

hën22tet16:30hën19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

mar23tet16:30mar19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

mër24tet16:30mër19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

enj25tet16:30enj19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

enj25tet20:00enj22:00I përzgjedhurOret e LumturiseTe tjera20:00 - 22:00 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

pre26tet16:30pre19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

pre26tet20:00pre22:00I përzgjedhurOret e LumturiseTe tjera20:00 - 22:00 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

shtu27tet20:00shtu22:00I përzgjedhurOret e LumturiseTe tjera20:00 - 22:00 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

hën29tet16:30hën19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

mar30tet16:30mar19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

mër31tet16:30mër19:30I përzgjedhurAfter workTe tjera16:30 - 19:30 Urgjenca Garage Organizatori: Urgjenca Garage

hën10shta(shta 10)09:00mër31tet(tet 31)16:00Konkurs SkulptureTe tjera(shtator 10) 09:00 - (tetor 31) 16:00 Bulevardi i Ri i Tiranës Organizatori: Bashkia e Tiranës

die21tet19:00die21:30The MISS GLOBE 2018 - World Final ShowTe tjera19:00 - 21:30 Amfiteatri Liqenit Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

mar23tet(tet 23)10:00mër24(tet 24)14:00Audit i BrendshemTrajnim10:00 - 14:00 (24) Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Organizatori: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

mar23tet18:30mar21:00UN DAY - COFFEE TALKSTalks18:30 - 21:00 United Nations Albania

mër24tet(tet 24)16:30enj25(tet 25)20:30Perfeksionimi i Italishtes së BiznesitTrajnim16:30 - 20:30 (25) Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Organizatori: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

pre26tet18:00pre19:00Tirana me biçikletaTe tjera18:00 - 19:00 Sheshi SKËNDERBEJ Organizatori: Critical Mass Tirana

shtu27tet10:00shtu12:00Vrapo me shpresëTe tjera10:00 - 12:00 Parku i Madh i Liqenit të Tiranës Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

shtu27tet10:00shtu20:00Ankandi i BiçikletaveTe tjera10:00 - 20:00 Pallati i Kongreseve Organizatori: Ecovolis

die28tet09:00die18:00Bovilla FestTe tjera09:00 - 18:00 Liqeni i Bovillës Organizatori: Travel to Discover Tirana

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X