Live

Për gjithë dashamirsit e muzikës në kategorinë “Live” do të gjeni të gjithe eventet e muajit aktual, të cilët i përkasin performancave live. Mund të ndodhë që një muaj të mos ketë asnjë event live, por mund të zbuloni muajt pasardhës për të qënë gjithmonë të informuar në kohë.


Aplikoni Filtra

hën21maj20:00hën23:00Klezmer Hebre - Kabare BerlinezeMuzike20:00 - 23:00 Reja Organizatori: Reja.al

mar22maj21:00mar22:00OM ChantingLive21:00 - 22:00 Reja Organizatori: Reja.al

enj24maj21:00enj23:59Gerta Mahmutaj & BandLive21:00 - 23:59 Bla Bla Public Bar Organizatori: Bla Bla Public Bar

enj24maj21:00enj23:59Karaoke NightMuzike21:00 - 23:59 Last Supper Tirana Organizatori: Last Supper Tirana

pre25maj(maj 25)23:00shtu26(maj 26)04:00Aurela GaceParty23:00 - 04:00 (26) Venue Club Organizatori: Venue Club

shtu26maj(maj 26)23:00die27(maj 27)04:00Aurela GaceParty23:00 - 04:00 (27) Venue Club Organizatori: Venue Club

die27maj18:00die21:00Arianna PuelloMuzike18:00 - 21:00 Reja Organizatori: Reja.al

enj31maj21:00enj23:59Gerta Mahmutaj & BandLive21:00 - 23:59 Bla Bla Public Bar Organizatori: Bla Bla Public Bar

enj31maj21:00enj23:59Karaoke NightMuzike21:00 - 23:59 Last Supper Tirana Organizatori: Last Supper Tirana

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type

TiranaXXL Mobile

Tashme TiranaXXL mund ta mbani gjithmone me vete duke shkarkuar versionin mobile.
Merre në Google Play Merre ne App Store
Nxitoni dhe jini gjithmone te perditesuar me ate cka ndodh ne Tirane.
close-link