Jeta e Natës

Në kategorinë “Nightlife” do të gjeni datat dhe informacionet në lidhje me party-t brenda dhe jashtë Tiranës.

nëntor, 2018

Alternativat e klasifikimit

pre16nën(nën 16)23:00shtu17(nën 17)05:00Sabri FejzullahuNightlife23:00 - 05:00 (17) Magic 4 Organizatori: Magic 4

pre16nën(nën 16)23:00shtu17(nën 17)06:00Ledri VulaNightlife23:00 - 06:00 (17) Folie Terrace Organizatori: Folie Terrace

pre16nën(nën 16)23:30shtu17(nën 17)05:00Unizkm’s SELFIE PARTY - DJ SARDINightlife23:30 - 05:00 (17) Lollipop Club Tirana Organizatori: Lollipop Club Tirana

pre16nën(nën 16)23:30shtu17(nën 17)06:00Butrint ImeriNightlife23:30 - 06:00 (17) Cinco Cavalli Tiranë Organizatori: Cinco Cavalli Tiranë

shtu17nën(nën 17)23:00die18(nën 18)05:00Irkenc HykaNightlife23:00 - 05:00 (18) Folie Terrace Organizatori: Folie Terrace

shtu17nën(nën 17)23:00die18(nën 18)05:00West Side Family & ButaNightlife23:00 - 05:00 (18) L'Arena Premium Club Organizatori: L’Arena Premium Club

Shfaq më shumë evente
Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X