Festival

Kjo kategori përmbledh festivalet e muzikës dhe arteve pamore, jepen së bashku me informacionet e organizimit të aktivitetit edhe programet e festivaleve.


Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

pre08shku(shku 8)20:00shtu09mar(mar 9)21:30MetroSounds - Përrallë MesdheuFestival20:00 - (mars 9) 21:30 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X