Film

Këtu do të gjeni eventet e kategorisë “Film”, me një pamje të plotë mujore. Në këtë kalendar përfshihen të gjitha kategoritë Kinema, Marubi dhe Qendra Multifunksionale.

dhjetor, 2018

Alternativat e klasifikimit

enj22nën(nën 22)19:30die16dhje(dhje 16)22:00Dashuria S'mjaftonFilm(nëntor 22) 19:30 - (dhjetor 16) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj22nën(nën 22)19:30die16dhje(dhje 16)22:00Rimetti a Noi i Nostri DebitiFilm(nëntor 22) 19:30 - (dhjetor 16) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj22nën(nën 22)19:30die16dhje(dhje 16)22:00Dr. Seuss' How The Grinch Stole ChristmasFilm(nëntor 22) 19:30 - (dhjetor 16) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj22nën(nën 22)19:30die16dhje(dhje 16)22:00WidowsFilm(nëntor 22) 19:30 - (dhjetor 16) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj29nën(nën 29)19:30die23dhje(dhje 23)22:00Mali i harrumFilm(nëntor 29) 19:30 - (dhjetor 23) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj29nën(nën 29)19:30die23dhje(dhje 23)22:00Robin HoodFilm(nëntor 29) 19:30 - (dhjetor 23) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj06dhje19:30die06jan22:00Creed IIFilm19:30 - (Janar 6) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj06dhje19:30die06jan22:00Mortal EnginesFilm19:30 - (Janar 6) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj06dhje19:30die06jan22:00Ralph breaks the InternetFilm19:30 - (Janar 6) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj13dhje19:00enj21:00Jeta e të TjerëveFilm19:00 - 21:00 Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Organizatori: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X