Zgjidhni një datë

Ne kalendarin e me poshtem paraqiten eventet sipas datave. Ju mund te perzgjidhni nje date dhe me poshte do te listohen te gjithe eventet qe i perkasin asaj date.

Alternativat e klasifikimit

hën

mar

mër

enj

pre

shtu

die

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

shtu16shku(shku 16)10:30die21pri(pri 21)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 16) 10:30 - (prill 21) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die17shku(shku 17)10:30shtu20pri11:15FaraoniTeater(shkurt 17) 10:30 - (prill 20) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23shku(shku 23)10:30die28pri(pri 28)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 23) 10:30 - (prill 28) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die24shku(shku 24)10:30shtu27pri(pri 27)11:15FaraoniTeater(shkurt 24) 10:30 - (prill 27) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu02mar(mar 2)10:30die05maj(maj 5)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 2) 10:30 - (maj 5) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die03mar(mar 3)10:30shtu04maj(maj 4)11:15FaraoniTeater(mars 3) 10:30 - (maj 4) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu09mar(mar 9)10:30die12maj(maj 12)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 9) 10:30 - (maj 12) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die10mar(mar 10)10:30shtu11maj(maj 11)11:15FaraoniTeater(mars 10) 10:30 - (maj 11) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu16mar(mar 16)10:30die19maj(maj 19)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 16) 10:30 - (maj 19) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die17mar(mar 17)10:30shtu18maj(maj 18)11:15FaraoniTeater(mars 17) 10:30 - (maj 18) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23mar(mar 23)10:30die26maj(maj 26)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 23) 10:30 - (maj 26) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23mar(mar 23)10:30shtu01qer(qer 1)11:30FerdinandTeater(mars 23) 10:30 - (qershor 1) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die24mar(mar 24)10:30die02qer(qer 2)11:30Mendjet e vocklaTeater(mars 24) 10:30 - (qershor 2) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die24mar(mar 24)10:30shtu25maj(maj 25)11:15FaraoniTeater(mars 24) 10:30 - (maj 25) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj28mar(mar 28)19:30die21pri(pri 21)22:002 Gisht MjaltëFilm(mars 28) 19:30 - (prill 21) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj28mar(mar 28)19:30die21pri(pri 21)22:00Captive StateFilm(mars 28) 19:30 - (prill 21) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu30mar(mar 30)10:30die02qer(qer 2)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 30) 10:30 - (qershor 2) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu30mar(mar 30)10:30shtu08qer(qer 8)11:30FerdinandTeater(mars 30) 10:30 - (qershor 8) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die31mar(mar 31)10:30die09qer(qer 9)11:30Mendjet e vocklaTeater(mars 31) 10:30 - (qershor 9) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die31mar(mar 31)10:30shtu01qer(qer 1)11:15FaraoniTeater(mars 31) 10:30 - (qershor 1) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj04pri(pri 4)19:30pre10maj(maj 10)22:30UsFilm19:30 (4) - (maj 10) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj04pri(pri 4)19:30enj25(pri 25)22:00SHAZAM!Film19:30 (4) - 22:00 (25) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu06pri(pri 6)10:30shtu15qer(qer 15)11:30FerdinandTeater10:30 (6) - (qershor 15) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die07pri(pri 7)10:30die16qer(qer 16)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (7) - (qershor 16) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

mër10pri(pri 10)18:00die21(pri 21)20:00Power of PetalsEkspozite18:00 (10) - 20:00 (21) Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

enj11pri(pri 11)19:30die05maj(maj 5)22:00Instant FamilyFilm19:30 (11) - (maj 5) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj11pri(pri 11)19:30die05maj(maj 5)22:00HellboyFilm19:30 (11) - (maj 5) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu13pri(pri 13)10:30shtu22qer(qer 22)11:30FerdinandTeater10:30 (13) - (qershor 22) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu13pri(pri 13)11:00die02qer(qer 2)13:00Si ngjyrat e YlberitCirk11:00 (13) - (qershor 2) 13:00 Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

die14pri(pri 14)10:30die23qer(qer 23)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (14) - (qershor 23) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die14pri(pri 14)20:00die26maj(maj 26)21:30SalomeTeater20:00 (14) - (maj 26) 21:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

mër17pri(pri 17)19:00shtu04maj(maj 4)20:30Ditari i Ana FrankTeater19:00 (17) - (maj 4) 20:30 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

enj18pri(pri 18)19:00die21(pri 21)20:30NORM DHE AHMEDTeater19:00 (18) - 20:30 (21) Art Turbina Organizatori: Teatri Kombëtar

enj18pri(pri 18)19:30die12maj(maj 12)22:00Wonder ParkFilm19:30 (18) - (maj 12) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj18pri(pri 18)19:30die12maj(maj 12)22:00AfterFilm19:30 (18) - (maj 12) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre19pri(pri 19)11:00shtu08qer(qer 8)13:00Si ngjyrat e YlberitCirk11:00 (19) - (qershor 8) 13:00 Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

pre19pri(pri 19)20:00die21(pri 21)21:30Historia e kopshtit zoologjikTeater20:00 (19) - 21:30 (21) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

pre19pri(pri 19)23:59shtu2006:00Nick Warren ( UK )Nightlife23:59 (19) - 06:00 (20) Discobox Organizatori: Discobox

shtu20pri10:00hën22(pri 22)20:00Halal Expo Albania 2019Panair10:00 - 20:00 (22) Pallati i Kongreseve Organizatori: Halal Expo

shtu20pri10:30shtu29qer(qer 29)11:30FerdinandTeater10:30 - (qershor 29) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu20pri21:0023:59Into Thin AirMuzike21:00 - 23:59 Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X