Eventet e javës

21/01/2019 - 27/01/2019

 • tet 29, 2018 - nën 04, 2018
 • nën 05, 2018 - nën 11, 2018
 • nën 12, 2018 - nën 18, 2018
 • nën 19, 2018 - nën 25, 2018
 • nën 26, 2018 - dhje 02, 2018
 • dhje 03, 2018 - dhje 09, 2018
 • dhje 10, 2018 - dhje 16, 2018
 • dhje 17, 2018 - dhje 23, 2018
 • dhje 24, 2018 - dhje 30, 2018
 • dhje 31, 2018 - jan 06, 2019
 • jan 07, 2019 - jan 13, 2019
 • jan 14, 2019 - jan 20, 2019
 • jan 21, 2019 - jan 27, 2019
 • jan 28, 2019 - shku 03, 2019
 • shku 04, 2019 - shku 10, 2019
 • shku 11, 2019 - shku 17, 2019
 • shku 18, 2019 - shku 24, 2019
 • shku 25, 2019 - mar 03, 2019
 • mar 04, 2019 - mar 10, 2019
 • mar 11, 2019 - mar 17, 2019
 • mar 18, 2019 - mar 24, 2019
 • mar 25, 2019 - mar 31, 2019
 • pri 01, 2019 - pri 07, 2019
 • pri 08, 2019 - pri 14, 2019
 • pri 15, 2019 - pri 21, 2019
hën21
mar22
mër23
enj24
pre25
shtu26
die27
Alternativat e klasifikimit

pre21dhje06:00enj31jan(jan 31)07:00CONVERGENCEEkspozitë(dhjetor 21) 06:00 - (Janar 31) 07:00 Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

mar25dhje(dhje 25)19:00die27jan(jan 27)21:00KreditoretTeater(dhjetor 25) 19:00 - (Janar 27) 21:00 Art Turbina Organizatori: Teatri Kombëtar

enj10jan(jan 10)19:30die17shku(shku 17)22:00Mary Poppins ReturnsFilma19:30 (10) - (shkurt 17) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj10jan(jan 10)19:30die03shku(shku 3)22:00Juliet, NakedFilm19:30 (10) - (shkurt 3) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj17jan(jan 17)19:30die03shku(shku 3)22:00The UpsideFilm19:30 (17) - (shkurt 3) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj17jan(jan 17)19:30die03shku(shku 3)22:00Everybody KnowsFilm19:30 (17) - (shkurt 3) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre18jan(jan 18)10:30pre25(jan 25)11:30Motër e VëllaTeater10:30 (18) - 11:30 (25) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu19jan(jan 19)10:30die24mar(mar 24)11:15Princi dhe i varfriTeater10:30 (19) - (mars 24) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu19jan(jan 19)10:30shtu26(jan 26)11:30Libraria e MagjepsurTeater10:30 (19) - 11:30 (26) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die20jan(jan 20)10:30shtu23mar(mar 23)11:15FaraoniTeater10:30 (20) - (mars 23) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj24jan(jan 24)18:00die31mar(mar 31)20:00Between Darkness and LightEkspozite18:00 - (mars 31) 20:00 Gallery 70 Contemporary Art Organizatori: Gallery 70 Contemporary Art

enj24jan19:0020:45Sherlok Holms dhe Langoi i BaskervillëveTeater19:00 - 20:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

enj24jan(jan 24)19:00die27(jan 27)20:30Leter femijes qe nuk u lind kurreTeater19:00 - 20:30 (27) Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj24jan20:0023:30Swing Jazz - Back to 50sMuzike20:00 - 23:30 Rogner Hotel Organizatori: Rogner Hotel Tirana

enj24jan21:0023:45Michael Jackson tributeLive21:00 - 23:45 Tulla - Culture Center Organizatori: Tulla

pre25jan(jan 25)10:30pre01shku(shku 1)11:30Motër e VëllaTeater10:30 - (shkurt 1) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

pre25jan18:0021:00Critical Mass Tirana Janar 2019Te tjera18:00 - 21:00 Piramida Organizatori: Critical Mass Tirana

pre25jan19:0020:30Arkitektura "Made in Albania"Talks19:00 - 20:30 Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

pre25jan19:0020:45Sherlok Holms dhe Langoi i BaskervillëveTeater19:00 - 20:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

pre25jan21:0023:59Blerta Kosova - Reflections - Album PromoLive21:00 - 23:59 Tulla - Culture Center Organizatori: Tulla

pre25jan(jan 25)23:59shtu26(jan 26)05:00Shkumbin Ismaili & Fatmira BreçaniNightlife23:59 - 05:00 (26) Magic 4 Organizatori: Magic 4

pre25jan(jan 25)23:59shtu26(jan 26)05:00Ledri VulaNightlife23:59 - 05:00 (26) Folie Terrace Organizatori: Folie Terrace

shtu26jan(jan 26)10:30shtu02shku(shku 2)11:30Libraria e MagjepsurTeater10:30 - (shkurt 2) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan(jan 26)10:30die31mar(mar 31)11:15Princi dhe i varfriTeater10:30 - (mars 31) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan(jan 26)11:00die31mar(mar 31)11:45Tullumbaci i kuqTeater11:00 - (mars 31) 11:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu26jan11:0014:00Galaktikët vs PrizreniSport11:00 - 14:00 Parku Olimpik Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

shtu26jan(jan 26)11:00die27(jan 27)13:00Si ngjyrat e YlberitCirk11:00 - 13:00 (27) Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

shtu26jan11:0013:00Turp!Te tjera11:00 - 13:00 Reja.al Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

shtu26jan19:0020:45Sherlok Holms dhe Langoi i BaskervillëveTeater19:00 - 20:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu26jan(jan 26)19:00die17shku(shku 17)20:30Mbreteresha e BukuriseTeater19:00 - (shkurt 17) 20:30 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan20:0023:0025, 50, 60 - Ekspozite nga Xhentiana Muskaj20:00 - 23:00 Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

shtu26jan21:0023:59Orges Toce feat AJS TRIOMuzike21:00 - 23:59 Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

shtu26jan(jan 26)23:59die27(jan 27)06:00Wrong TherapyNightlife23:59 - 06:00 (27) Discobox Organizatori: Discobox

die27jan(jan 27)10:30shtu30mar(mar 30)11:15FaraoniTeater10:30 - (mars 30) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die27jan(jan 27)11:00hën28(jan 28)13:00Si ngjyrat e YlberitCirk11:00 - 13:00 (28) Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

die27jan19:0021:00The TestamentFilm19:00 - 21:00 Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Organizatori: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

die27jan19:0020:45Sherlok Holms dhe Langoi i BaskervillëveTeater19:00 - 20:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X