Eventet e ditës

shtator, 2018

Alternativat e klasifikimit

shtu21korr(korr 21)18:00die30shta(shta 30)20:00Habitat & Hapësirat NdërmjetEkspozite(korrik 21) 18:00 - (shtator 30) 20:00 Bujtina e Gjelit

enj06shta(shta 6)19:30die07tet(tet 7)22:00The NunFilm19:30 (6) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj06shta(shta 6)19:30die07tet(tet 7)22:00PatrickFilm19:30 (6) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

hën10shta(shta 10)18:00pre28(shta 28)21:00Exploring the InvisibleEkspozitë18:00 (10) - 21:00 (28) Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

enj13shta(shta 13)19:00die30(shta 30)21:00FIDEMEkspozite19:00 (13) - 21:00 (30) Universiteti i Arteve Organizatori: Galeria FAB

enj13shta(shta 13)19:30die07tet(tet 7)22:00The PredatorFilm19:30 (13) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj13shta(shta 13)19:30die07tet(tet 7)22:00A Simple FavorFilm19:30 (13) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre14shta(shta 14)19:00shtu06tet(tet 6)20:30Myrtis: ballë për ballë me të shkuarënEkspozitë19:00 (14) - (tetor 6) 20:30 Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

hën17shta(shta 17)12:00pre28(shta 28)14:00Youropa - Programi i trajnimit dhe informimitTalks12:00 (17) - 14:00 (28) Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

enj20shta(shta 20)19:30die14tet(tet 14)22:00Johnny English Strikes AgainFilm19:30 (20) - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj20shta(shta 20)19:30die14tet(tet 14)22:00Destination WeddingFilm19:30 (20) - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj20shta(shta 20)19:30die14tet(tet 14)22:00AlphaFilm19:30 (20) - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

die23shta(shta 23)19:00die30(shta 30)22:00Festivali Mbarëkombëtar i TeatritTeater19:00 (23) - 22:00 (30) Turbina Organizatori: Teatri Kombëtar

hën24shta(shta 24)19:00mër10tet(tet 10)20:00Ekspozite pikture nga Rakip ShabaniEkspozite19:00 (24) - (tetor 10) 20:00 Muzeu Historik Kombëtar Organizatori: Muzeu Historik Kombëtar

mar25shta(shta 25)12:00pre28(shta 28)18:00LibreOffice Conference 2018Talks12:00 (25) - 18:00 (28) Ofiçina, Tirana, Albania

mër26shta16:00pre28(shta 28)20:00Përtej TingujveEkspozite16:00 - 20:00 (28) Qëndra Rinore e Tiranës Organizatori: Qendra Rinore e Tiranës

mër26shta17:30mër19:00Eja luaj në parkun tëndTe tjera17:30 - 19:00 Sheshi rekreativ në Astir Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

mër26shta18:30die30(shta 30)20:00Ekspozite vetjake - Fadil PullumbiEkspozite18:30 - 20:00 (30) Muzeu Historik Kombëtar

mër26shta19:29mër22:00Pecha Kucha Night Vol. 05Talks19:29 - 22:00 Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

mër26shta20:00mër21:20Caterina va in Citta’ di Paolo Virzì - Vacanze al cinemaFilm20:00 - 21:20 Tulla Nouvelle - Terrace Organizatori: Tulla

mër26shta21:00enj27(shta 27)02:00Jazz NightMuzike21:00 - 02:00 (27) Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana) Organizatori: Tirana Ekspres

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X