Nesër

shtator, 2018

Alternativat e klasifikimit

e enjte

27

shtu 1

die 2

hën 3

mar 4

mër 5

enj 6

pre 7

shtu 8

die 9

hën 10

mar 11

mër 12

enj 13

pre 14

shtu 15

die 16

hën 17

mar 18

mër 19

enj 20

pre 21

shtu 22

die 23

hën 24

mar 25

mër 26

enj 27

pre 28

shtu 29

die 30

shtu21korr(korr 21)18:00die30shta(shta 30)20:00Habitat & Hapësirat NdërmjetEkspozite(korrik 21) 18:00 - (shtator 30) 20:00 Bujtina e Gjelit

enj06shta(shta 6)19:30die07tet(tet 7)22:00The NunFilm19:30 (6) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj06shta(shta 6)19:30die07tet(tet 7)22:00PatrickFilm19:30 (6) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

hën10shta(shta 10)18:00pre28(shta 28)21:00Exploring the InvisibleEkspozitë18:00 (10) - 21:00 (28) Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

enj13shta(shta 13)19:00die30(shta 30)21:00FIDEMEkspozite19:00 (13) - 21:00 (30) Universiteti i Arteve Organizatori: Galeria FAB

enj13shta(shta 13)19:30die07tet(tet 7)22:00A Simple FavorFilm19:30 (13) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj13shta(shta 13)19:30die07tet(tet 7)22:00The PredatorFilm19:30 (13) - (tetor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre14shta(shta 14)19:00shtu06tet(tet 6)20:30Myrtis: ballë për ballë me të shkuarënEkspozitë19:00 (14) - (tetor 6) 20:30 Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

hën17shta(shta 17)12:00pre28(shta 28)14:00Youropa - Programi i trajnimit dhe informimitTalks12:00 (17) - 14:00 (28) Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

enj20shta(shta 20)19:30die14tet(tet 14)22:00Johnny English Strikes AgainFilm19:30 (20) - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj20shta(shta 20)19:30die14tet(tet 14)22:00Destination WeddingFilm19:30 (20) - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj20shta(shta 20)19:30die14tet(tet 14)22:00AlphaFilm19:30 (20) - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

die23shta(shta 23)19:00die30(shta 30)22:00Festivali Mbarëkombëtar i TeatritTeater19:00 (23) - 22:00 (30) Turbina Organizatori: Teatri Kombëtar

hën24shta(shta 24)19:00mër10tet(tet 10)20:00Ekspozite pikture nga Rakip ShabaniEkspozite19:00 (24) - (tetor 10) 20:00 Muzeu Historik Kombëtar Organizatori: Muzeu Historik Kombëtar

mar25shta(shta 25)12:00pre28(shta 28)18:00LibreOffice Conference 2018Talks12:00 (25) - 18:00 (28) Ofiçina, Tirana, Albania

mër26shta(shta 26)16:00pre28(shta 28)20:00Përtej TingujveEkspozite16:00 (26) - 20:00 (28) Qëndra Rinore e Tiranës Organizatori: Qendra Rinore e Tiranës

mër26shta(shta 26)18:30die30(shta 30)20:00Ekspozite vetjake - Fadil PullumbiEkspozite18:30 (26) - 20:00 (30) Muzeu Historik Kombëtar

mër26shta(shta 26)21:00enj2702:00Jazz NightMuzike21:00 (26) - 02:00 (27) Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana) Organizatori: Tirana Ekspres

enj27shta18:00enj20:00MedeaTeater18:00 - 20:00 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

enj27shtadie14tetPeppermintFilm19:30 - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj27shtadie14tetSiberiaFilm19:30 - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj27shtadie14tetSmallfootFilm19:30 - (tetor 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj27shta20:00enj22:30Dren AbaziMuzike20:00 - 22:30 Amfiteatri Liqenit Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

enj27shta21:00enj23:59Gerta Mahmutaj & BandLive21:00 - 23:59 Bla Bla Public Bar Organizatori: Bla Bla Public Bar

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X