maj, 2022

die29maj08:0016:00Tiranathlon 2nd EditionSport08:00 - 16:00 Farkë, Komuna Farkë Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Sport

Detajet e eventit

Gara do ndodhi ne liqenin e Farkes, nje vendndodhje me bukuri natyrale te pabesueshme edhe pamje nga mali i Dajtit
Specifikisht, fillimi, fundi si edhe zona e transitit do ndodhen ne Parkun Helen te sapo inauguruar.
Ky park eshte ndertuar posacerisht per evente te keti lloj, ofron te gjitha komoditetet duke mundesuar edhe masat e nevojshme te sigurise, edhe do ta bej kete event te parin ne kategori qe do terheqi atlet jo vetem shtetas, por edhe te jashtem.

The competition will take place in Farka Lake, a place of pristine beauty about 15 minutes away from Tirana with crystal clear waters and with great views of the Dajti mountain.
More specifically, the start and finish line as well as the transition area will be located in the newly inaugurated Hellenic Park.
This park has been built with the aim of offering the best possible amenities for such an event, making this competition the first one of its kind that shall not only be attractive to atheletes within the country, but also outside it.

Dita / Ora

(E diel) 08:00 - 16:00

Vendi

Farkë

Komuna Farkë

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej

X
X