Teatër

Shfaqjet teatrale gjithmonë e më të shpeshta në kryeqytet sjellin mbi skenë trupa shqiptare po aq sa edhe të huaja. Kategoria “Teatër” përmbledh shfaqjet e propozuara nga teatret publike dhe private, oraret dhe tarifat, së bashku me informacionet e komunikimit me secilin prej tyre. Mos harroni të ndani me ne komentet mbi shfaqjet në qoftë se zgjidhni të shkoni te njëra prej tyre!

mars, 2019

Alternativat e klasifikimit

shtu19jan(jan 19)10:30die24mar(mar 24)11:15Princi dhe i varfriTeater(Janar 19) 10:30 - (mars 24) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die20jan(jan 20)10:30shtu23mar(mar 23)11:15FaraoniTeater(Janar 20) 10:30 - (mars 23) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan(jan 26)10:30die31mar(mar 31)11:15Princi dhe i varfriTeater(Janar 26) 10:30 - (mars 31) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan(jan 26)11:00die31mar(mar 31)11:45Tullumbaci i kuqTeater(Janar 26) 11:00 - (mars 31) 11:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

die27jan(jan 27)10:30shtu30mar(mar 30)11:15FaraoniTeater(Janar 27) 10:30 - (mars 30) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu02shku(shku 2)10:30die07pri(pri 7)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 2) 10:30 - (prill 7) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die03shku(shku 3)10:30shtu06pri(pri 6)11:15FaraoniTeater(shkurt 3) 10:30 - (prill 6) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu09shku(shku 9)10:30die14pri(pri 14)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 9) 10:30 - (prill 14) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die10shku(shku 10)10:30shtu13pri(pri 13)11:15FaraoniTeater(shkurt 10) 10:30 - (prill 13) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Shfaq më shumë evente
Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X