Ekspozitë

exhibition-kategori-tiranaxxl

Gjeni në kategorinë “Ekspozitë” të gjithë eventet e llojit ekspozitë pikture, skulpture, arkitekturë, fotografi, bienale, etj. Zbuloni artistët shqiptarë apo të huaj që performojnë nëpërmjet artit të tyre në galeritë e kryeqytetit.

Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

pre06korr(korr 6)09:30die02shta(shta 2)20:30Fundi. Fillimi. Shqipëria 1981-1991Ekspozite(korrik 6) 09:30 - (shtator 2) 20:30 Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

shtu21korr(korr 21)11:00enj30gush(gush 30)18:00Arsye për t’u krenuarEkspozite(korrik 21) 11:00 - (gusht 30) 18:00 Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

shtu21korr(korr 21)18:00shtu15shta(shta 15)20:00Habitat & Hapësirat NdërmjetEkspozite(korrik 21) 18:00 - (shtator 15) 20:00 Bujtina e Gjelit

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type

TiranaXXL Mobile

Tashme TiranaXXL mund ta mbani gjithmone me vete duke shkarkuar versionin mobile.
Merre në Google Play Merre ne App Store
Nxitoni dhe jini gjithmone te perditesuar me ate cka ndodh ne Tirane.
close-link
X
X
X
X